Català    |   Castellà    |   Anglès

ENOTURISME PER CONÈIXER LA VITICULTURA ORGÀNICA I CREATIVA

Vine a conèixer-nos per conèixer el potencial i el valor de la carinyena a Darmós i l’expressió única de la garnatxa vella a La Figuera

Vinyes d’en Gabriel ofereix visites enoturístiques tots els divendres (tarda), dissabtes (matí i tarda) i diumenges (matí) de l’any. El cost de la visita és de 12 euros/persona i inclou un passeig i tast a la finca de Les Rovires a Darmós, un recorregut breu pel celler i un tast de vins de mínim 3 referències, gaudint del paisatge. Les reserves s’han de formalitzar a través del correu enoturisme@vinyesdengabriel.com i/o del telèfon 609 989 345.

A través del programa de visites s’aprofundeix en la connexió amb la terra, el diàleg honest i el concepte de vins de terra i lluna. Els vins de Vinyes d’en Gabriel són l’expressió amb veu pròpia de la carinyena, la garnatxa i el syrah, les tres varietats plantades en finques de propietat que creixen amb la complicitat de la lluna, donant com a resultat vins honestos, nobles i autèntics. El tast sempre es composa d’aquestes referències:
Heravi / Rosé - Heravi Selecció - Mans de Samsó/ Cuvilà

Les visites enoturístiques es plantegen com un viatge cultural per la història del celler. “Embotellem la il·lusió d’una família” explica Josep M. Anguera, l’enòleg. La idea és que els visitants experimentin i participin d’un diàleg amb l’elaborador, que el recorregut per la finca, el celler i el tast sigui un intercanvi de plaer i coneixements.

 

La visita permet conèixer i endinsar-se en el paisatge natural i ofereix una nova mirada al Priorat des de Darmós, a la comarca de la Ribera d’Ebre. Els visitants coneixeran:

  • L’entorn del cultiu de la vinya amb oliveres i un planter d’aromàtiques
  • L’arquitectura funcional del celler on es desenvolupa l’ofici de viticultor i enòleg amb passió, constància, paciència i curiositat per noves maneres de vinificar (microvinificacions i noves tècniques de criança)
  • El respecte absolut per l’entorn i el convenciment que l’autenticitat del vi passa per l’agricultura ecològica, biològica i orgànica
  • Una manera d’entendre la vida, sense intermediaris, vins que viatgen del terrer a la copa