Català   |   Castellà   |   Anglès

EL LLOC

/

El nostre és un paisatge privilegiat entre ametllers, oliveres i d'altres arbres fruiters. Les nostres terres estan a Darmós, a la província de Tarragona, per tant estem inclosos dins de la D.O MONTSANT.
Com som la quarta generació que produeix vi, comptem amb vinyes amb força anys de vida. De fet, la garnatxa té entre 20 i 80 anys de vida, el samsó entre 50 i 90 i per

últim, el sirà amb 15 anys de vida. Al costat d'un dels pous presideix el paisatge un Queixall de Llop centenari, testimoni de tots aquells que hem plantat les mans dins d'aquestes terres generoses.
Els terrers de la nostra vinya són calcaris, argilosos, grabolosos i estem situats a uns 125-200 a metres sobre el nivell del mar, el qual trobem ben aprop, a només 30 km.

Aquesta proximitat, sumada a una climatologia poc abundant en pluja i a canvis tèrmics importants entre el dia i la nit han creats els condicionants ideals per a que les nostres vinyes creïn raïm de gran qualitat. L'autèntic artífex de la complexitat dels nostres vins, espurnejats amb notes minerals.