ELS NOSTRES VINS

MANS DE SAMSO
2009

Color brillant intens amb matisos violacis.

MANS DE SAMSO

VARIETATS:

100 % Carinyena

Color brillant intens amb matisos violacis. Indiquen llarga vida, al nas  és intens en la qual el terroir MONTSANT predomina. Presència d'aromes balsàmics dels pins. Tocs de notes de regalèssia, anís i minerals, amb tocs de fonoll i cirera. En boca és seductorament moreish, amb cos i ben estructurat. La percepció retronasal és d'una gran complexitat aromàtica, amb notes minerals amb fruites en conserva i fruites del bosc.

PLEGAR FITXAMÉS INFORMACIÓ

L'HERAVI CRIANÇA
2009

La personificació elegant dels nostres terrers. Llaminer, de final dolç i notes de xocolata.

L'HERAVI CRIANÇA

VARIETATS:

50% samsó (70 anys de vida) i 50% garnatxa (80 anys de vida)

L’Heravi Criança exhibeix un color cirera intens amb rivets violacis, ben cobert de capa. Al nas és complexe i fi, on afloren notes a fruites vermelles i flors silvestres, envoltades de matisos d’espècies i minerals marcats per la personalitat del terrer.
En boca es mostra amable i elegant, amb una bona estructura tanica que li dóna profunditat. El final de boca és fresc i persistent en aromes. Exhibirà totes les seves virtuts durant els propers 10 anys.

PLEGAR FITXAMÉS INFORMACIÓ

L'HERAVI SELECCIÓ
2009

Intens en aroma i boca. Expressiu, potent, amb final càlid i aromàtic.

L'HERAVI SELECCIÓ

VARIETATS:

50% samsó (70 anys de vida) i 50% syrah (15 anys de vida)

El color vermell violaci de L’Heravi Selecció, ben cobert de capa, s’acompanya d’una profunditat d’aromes on destaca la fruita roja confitada, enllaçada amb notes balsàmiques i minerals. Un conjunt intens i expressiu. En boca és potent amb cos i molt ben estructurat. El final de boca és càlid i persistent en aromes. Exhibirà totes les seves virtuts durant els propers 5 anys.

PLEGAR FITXAMÉS INFORMACIÓ

L'HERAVI
2011

Un jove expresu. Intens al nas, sedós a la boca.

L'HERAVI

VARIETATS:

60% garnatxa (25 anys de vida), 20% samsó (40 anys de vida) i 20% de syrah (18 anys de vida)

L’Heravi Jove es mostra atractiu, de color cirera i rivets porpra. Potent en aromes, les seves notes de fruits vermells, herbes silvestres i tocs de llaminadura es mostren molt expressius. En boca és suau i elegant, intens en sabors i fresc, amb un tarannà molt ben integrat. Exhibirà totes les seves virtuts durant els propers 3 anys.

PLEGAR FITXAMÉS INFORMACIÓ