Català   |   Castellà   |   Anglès

VINS LLUNARIS

L'avi volia i treballava unes terres sanes, vigoroses, autèntiques. Aquest llegat ens és molt preuat perquè la quarta generació que estima aquestes terres argiloses i de terra blanca les va heretar íntegrament.

Sentim un profund respecte per elles, estaven abans que nosaltres i confiem en que aquí perviuran el dia de demà. És per aquesta raó que ja en 2004 vam iniciar-nos en l'agricultura biodinàmica. Una pràctica que hem substituït finalment per l'agricultura orgànica.

Consisteix en emprar els mitjans naturals i sostenibles que tenim a l'abast per al

cultiu de les nostres vinyes, que tenen una forta base en l'agricultura orgànica o ecològica: rotacions de cultius estudiats,compost elaborat amb fem i control de plagues i malalties basats en plantes i minerals, entre d'altres. Sense abonaments ni productes químics de cap mena.

Ens defineixen els nostres samsons, garnatxes i siràs, que s'expressen amb veu pròpia, dictant l'anyada segons la seva interactuació astral i els cicles llunaris. Nosaltres només som el fil conductor entre la terra que nodreix la vinya i el vi que us oferim: noble, expressiu, autèntic i honest. Cuidem i treballem la terra amb la il·lusió i la fita de trasmetre el cupatge terrer íntegrament als nostres vins. Que la seva complexitat i les seves notes minerals arribin en tot el seu esplendor.

les vinyes